20191025_전세영교수님연구실홍보

BMIPL’s paper accepted to IEEE Transactions on Medical Imaging

Activities, News, News/ Information, Notice October 25, 2019

One BMIPL’s paper, “Algorithms and Analyses for Joint Spectral Image Reconstruction in Y-90 Bremsstrahlung SPECT,” by Se Young Chun, Minh Phuong Nguyen, Thanh Quoc Phan, Hanvit Kim, Jeffrey A Fessler and Yuni K. Dewaraja, has been accepted to IEEE Transactions on Medical Imaging (IF: 7.816). This is a collaboration work between UNIST and University of Michigan – Ann Arbor and Prof. Se Young Chun is the first author as well as the corresponding author for this work. Minh Phuong Nguyen and Thanh Quoc Phan earned MS degrees at BMIPL@UNIST and this work was done when they were with UNIST. Hanvit KIm is currently a PhD student at BMIPL@UNIST. This work investigated Y-90 SPECT reconstruction for high quality images with wide energy spectrum and proposed algorithms and theoretical performance analyses for reconstruction methods. This work will be continually extended so that it can be used for improving cancer patient care.